O retea de echipamente moderne pentru infrumusetare non-invazive

MedtechIQ a luat fiinta ca raspuns la cererea pe piata a tehnologiilor moderne de infrumusetare, non-invazive. Tratamentele noastre sunt rapide, lipsite de durere, fara efecte secundare si fara contra-indicatii, pretabile pentru orice varsta si orice tip de organism.

  • fara ace
  • fara botox
  • fara bisturiu
  • fara riscuri
  • fara recuperare
  • non – invazive

Vezi produsele noastre

Inovatie in medicina

Tehnologii de ultima generatie, construite special ca sa ne faca munca mai usoara si rezultate mai bune. De asemenea sunt concepute astfel incat clientii sa nu sufere si sa nu aibe nevoie de interventii chirurgicale cu recuperari sau alte proceduri invazive ce pot pune viata lor in pericol.

Le multumesc celor de la MedtechIQ pentru oportunitatea de a testa aceste produse si de a aduce bucurie clientilor fara compromisuri.

Dr. Robert Patriciu

Chirurg Stomatolog

6 motive de a alege produsele MedtechIQ

Produse testate de medici

Produsele noastre sunt testate si recomandate de medici din tara, care au folosit si au vazut cu ochii lor rezultatele incredibile.

Aparate Premium

Avand peste 10 ani experienta in domeniu, analizand piata si cautand dupa cele mai bune tehnologii existente, la MedtechIQ ve-ti gasi doar cele mai avansate si moderne tehnologii non-invazive.

Un partener de incredere

Clienții noștri vin la noi deoarece știu că le oferim întotdeauna cele mai bune produse de calitate, sigure și eficiente. Clienții văd MedtechIQ ca partener de încredere ale cărui produse, informații și contribuții sunt factori cheie pentru succesul lor.

Suport

MedtechIQ îi ajută pe clienți să își promoveze practica folosind strategii inovatoare de marketing. Indiferent dacă sunteți doar la început sau afacerea dvs. este înfloritoare, oferim materiale de marketing de care aveți nevoie pentru a reuși.

Branduri de top

MedtechIQ aduce în Romania numai mărcile cele mai bune și cele mai de încredere. Linia noastră de produse provine de la branduri cu renume mondial, cu ani de fiabilitate dovedită, astfel că veți obține doar cele mai bune rezultate.

Multe review-uri pozitive

Ne mandrim cu feedback-ul clientilor nostri. Pana acum nu am avut clienti nemultumiti si ne dorim sa pastram aceasta reputatie imbunatatind zi de zi calitatea serviciilor noastre.

Vrei sa vorbim?
Te sunam noi!

Completeaza formularul de mai jos si te contactam noi!

Submit request!